Boot spuiten

Boot spuiten

Uw boot of jacht vakkundig laten spuiten
Bij ons kunt U gerust aankloppen voor een makeover van uw schip, jacht of boot. Wij nemen uw opdracht heel serieus en begrijpen dat de boot een belangrijk bezit voor u is. Daarom ook dat wij er alles aan zullen doen om het u naar de zin te maken. Omdat wij mobiel werken kunnen we goedkoper werken dan de concurrentie. dit houd echter wel in dat wij gebruik maken van huurloodsen zo dicht mogelijk in de buurt van de ligplaats van uw schip of boot. Heel soms kan dit betekenen dat wij voor een grotere boot verder moeten uitwijken en dat de boot daar naartoe zal moeten varen.
Maar dan nog zal het prijsverschil merkbaar zijn. Als wij uw schip of boot gaan spuiten werken we uitsluitend met gediplomeerd personeel en met kennis van zaken.
Graag zouden wij zien dat als er in de winter word geschilderd dit toch even van tevoren word aangegeven omdat wij niet op het laatste moment even 5 boten kunnen doen ook in de winter dienen wij ons aan een planning te houden dit geld ook voor de klant. Het kan dan voorkomen dat als u besluit op het laatste moment te bellen er al klanten ingeboekt staan.

Wees dus serieus in uw overweging dan zijn wij dat ook.Een gereserveerde week staat vast en word niet mee geschoven omdat als wij een loods huren daar ook serieus tijd aan besteed word.