Over ons

Over ons

Enige jaren geleden zijn wij begonnen met het starten van een eigen bedrijf. Omdat de energie die wij er bij anderen in staken qua verhoudingen niet klopte, leek het ons beter voor onszelf te gaan beginnen. Op een gegeven moment konden we het bedrijf met de naam Boatcleaners.nl overnemen. Zonder aarzelen hebben wij toen ook besloten het te gaan doen en de vrijheid die we toen in ons werk vonden was een verademing.

Mijn visie op bootonderhoud is dat als het nog niet mooi is ik het ga proberen te maken. Verder zijn er de laatste jaren extra elementen aan ons bedrijf toegevoegd zoals het schilderwerk van zowel in als exterieur. Dit is voor onze klanten een extra service en bieden wij in de regel goedkoper aan dan de concurrentie ( dit weten wij uit ervaring ).

Het polijstwerk is eigenlijk een vaste levensbehoefte van een schip. Hierdoor blijven vuil en narigheid zoals doffe plekken kalk afzetting waar weer vocht aan blijft plakken en uiteindelijk algen een kans krijgen waardoor uiteindelijk de gelcoat in sommige gevallen droog word en bij een flinke klap op de golven uitmond in haarscheurtjes.

Qua interieur behoefte kunnen we alles wel zon beetje aanbieden van tapijt reinigings machines tot schimmel verwijdering uit leren wandbekleding ( alcantara ). Tot het onderhoud van uw douche`s.

Al met al moet ik zeggen dat ik iedere keer als ik weer iets oplever zeer blij ben met de resultaten want daar doe je het allemaal voor vaak word zòn schip mooier dan nieuw want een nieuw schip is is meestal ongepolijst.

Pieter Mazereeuw
Boatcleaners.nl