Boot schilderen

Boot schilderen

Blanke lakwerk op boot railing schilderen
Dat niet alleen polyester onderhoud nodig is bewijzen onderstaande foto`s wel. deze boot railing schuren we eerst gelijkmatig waarna we beginnen met schilderen. in dit geval worden meerdere lagen aangebracht met een bolle glans als eindresultaat. vaak gaat blank werk bladderen en komen er donkere plekken in de ondergrond dit is vocht dat dmv kiertjes is binnengekomen. goed uitschuren is dan het motto.
Polyester boot 9.60 meter schilderen

Laatst kregen we een opdracht binnen om een polyester boot van 9.60 meter over te schilderen. in de eerste plaats keken we of de gelcoat kon worden voorgeschuurd. de gelcoat was poreus en vertoonde haar scheuren dit ook omdat de boot al dik op leeftijd was en nog nooit was gepolijst. helaas mocht ook voorschuren niet baten en werd besloten over te gaan tot lakken.
Wij schilderen de boten altijd in een loods en bij voorkeur bij een temperatuur van + 15 graden celsius wij hebben verschillende contacten met bedrijven voor werk loodsen en als u zelf contacten heeft is is dat ook een mogelijkheid. ivm de roerige economie voelen wij ons genoodzaakt de rekening tepresenteren na oplevering. dus per ommegaande. maar omdat wij concurrerende prijzen handhaven kunt u de kosten bij ons ook in de hand houden omdat wij met u een vast bedrag afspreken voor de verzameling van werkzaamheden.

Materialen worden door ons geleverd zodat u hiervoor minder hoeft te betalen. wij raden u dan dus ook aan dit niet zelf te gaan kopen of oude voorraad aan te spreken omdat dit ten koste zal gaan van het eindresultaat. graag zien wij uw aanvragen tegemoet. tot ziens.

Wilt u liever dat wij uw boot gaan spuiten klikt u dan op de link hieronder :